Carboneg ile Karbon Nötr bir gelecek

 

Carboneg, tarımsal faaliyetlerde atmosferdeki CO₂’yi azaltarak karbon nötrlüğüne katkı sağlayan bir inisiyatiftir. Program, onarıcı tarım teknikleriyle toprağın karbon tutma kapasitesini artırır ve böylece çevresel etkileri azaltır. Türkiye’deki tek temsilcisi olan Canbel Tarım aracılığıyla, çiftçilere ve işletmelere bu süreçte danışmanlık hizmeti sunulmaktadır. Canbel, çiftçilerin onarıcı tarıma geçişini destekleyerek sürdürülebilir tarım pratiklerini teşvik etmekte ve karbon nötr bir gelecek için çalışmaktadır.

Şirketler İçin

Karbon kredileri ile şehir dışındaki alanda başlayan küresel değişime katkıda bulunmak

Çiftçiler İçin

Bizimle karlı ve sürdürülebilir tarıma doğru bir adım atın

CANBEL İLE

sürdürülebilir tarıma doğru bir adım atın

Canbel Tarım, Carboneg’in Türkiye’deki tek temsilcisi olarak, çiftçilere ve tarım işletmelerine rejeneratif tarım teknikleri konusunda danışmanlık hizmeti sunmaktadır. Bu işbirliği, toprakların karbon tutma kapasitesini artırarak, küresel karbon ayak izini azaltmayı ve sürdürülebilir tarım pratiklerini teşvik etmeyi amaçlamaktadır.

 

Bizimle birlikte, tarımsal faaliyetlerinizde sürdürülebilirliği artırarak, çevresel etkileri minimize edin ve gerçek bir fark yaratın. Carboneg ile, çiftçilik faaliyetlerinizden kaynaklanan karbon emisyonlarını dengeleyerek, daha yeşil ve sağlıklı bir geleceğe adım atın.

Karbon nötrlüğüne ve daha sağlıklı bir toprağa katkı sağlıyoruz.

CARBONEG NASIL ÇALIŞIR?

Carboneg, çiftçileri rejeneratif tarıma geçmeye teşvik ediyor. Atmosferden ne kadar zararlı CO₂ çıkarıldığını ölçebiliyor ve çıkarılan her ton CO₂ için çiftçilere bir ödül ödüyor. Bu sistem, teknoloji yetersizlikleri nedeniyle kendi başlarına karbon nötr olamayan ancak bunu en kısa sürede gerçekleştirmek isteyen şirketler tarafından finanse ediliyor.

Şirketler için

Küresel Hedef. Yerel Etki.

Şirketinizin karbon ayak izini azaltmak için neredeyse tüm olasılıkları tüketmiş gibi hissedebilirsiniz. Yeşil enerji satın alıyorsunuz, sürekli olarak atıkları ayırıyorsunuz, elektrikli arabaları tanıtıyorsunuz… Yine de her zaman daha ileri gitmek için yer vardır. Dengelemeler yoluyla rejeneratif tarımı desteklemek, gezegenin, insanlığın ve işletmenizin karbon nötr hale gelmesine yardımcı olurken, yerel peyzaj ve kaliteli gıda üretimi üzerinde yerel bir etkiye sahip olmak için bir fırsattır.

company-2
company-1

Çiftçiler için

Bizimle karlı ve sürdürülebilir tarıma doğru bir adım atın

Değişime kendini adamanın cesaret gerektirdiğini biliyoruz. Ancak rejeneratif tarım, bilinmeyene doğru bir adım değil, doğaya bir dönüştür. Ve karlılık konusunda endişelenmenize gerek yok. Sağlıklı toprak iyi getiri sağlar ve gelecek nesillere saygının bir işaretidir. Alıcılarınız ve son müşterileriniz kaliteli ürünlerinizi ve sorumlu yaklaşımınızı takdir edeceklerdir. Ve sizin için yeni pazar fırsatları açılacaktır.

Uzman ziraat mühendislerimiz 

Sürdürülebilir tarım uygulamalarına geçiş konusunda yanınızda